Mai multe zone din Constanța, fără curent electric, astăzi

198

Articole de la același autor

E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. În municipiul Constanța, între orele 10.00 și 12.00, sunt afectați consumatorii de pe strada I.C. Brătianu nr. 45, blocurile I și O, Punctul Termic RADET nr. 248, sediul SNCFR - Gara tehnică, între orele 12.00 și 14.00, cei de pe bulevardul I.C. Brătianu, numerele cuprinse între 141 și 229 și 234 - 248, Colegiul Tehnic "Pontica", sediul ICDCOC Palas, Cap linie 48 Palas - RATC Constanța. De asemenea, între orele 14.00 și 16.00, sunt anunțate întreruperi în municipiul Constanța, în cartierul Medeea - bulevardul Aurel Vlaicu nr. 104 - 112, străzile Petre Poni, Spiru Haret, Medeea, Gheorghe Dumitrescu, Slt. Angelescu Temelie, Ion Cassian, Locomotivei, Cincinat Pavelescu, Feldioarei, Samuel Micu Klein, Despot Vodă, Valu lui Traian, Cumpenei nr. 1 – 61, Ion Ionescu Delabrad, Pompiliu Eliade, Dorna, Clinica Medicală Rocomed, Centrul Medical "Dorobanți", Școala Gimnazială nr. 19, Centrul de Plasament "Antonio", iar, între orele 16.00 și 18.00, se va opri curentul pe străzile Pandurului, Mugurului, Comarnic, Theodor Speranția, Salciilor, Meșterul Manole, Lucernei, Șofranului, Cimbrului, Pelinului, Complexul de Servicii Comunitare "Cristina", Școala Gimnazială nr. 17.

XXX

În restul județului, între orele 8.00 și 12.00, se lucrează în localitatea Eforie Nord, pe străzile Republicii, Griviței și Nicolae Bălcescu, iar, între orele 9.00 și 17.00, în localitatea Nicolae Bălcescu, pe străzile Tudor Arghezi, Arțarului, Sfântul Valentin și Gării. De asemenea, între orele 9.00 și 17.00, sunt afectați consumatorii din orașul Cernavodă, de pe străzile Ghioceilor, Mărăști, Mărășești, Crinului, Ioachim Ionașcu, Independenței, Maxim Gorki, Gheorghe Doja, Viorelelor și Prelungirea Seimeni. În același interval, se va opri curentul în localitatea Seimenii Mari, pe străzile Principală, Stan Greavu, Dorului și Fundătura Dunării, dar și în localitatea Faclia, pe străzile DN22C, Școlii și Pescărușilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2857 secunde