Mai multe zone din Constanţa, fără curent electric

Miercuri, 07 Octombrie 2020, 21:33
78
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Totuşi, în cursul zilei de astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea reţelei de a funcţiona şi alimenta clienţii în bune condiţii. În municipiul Constanţa, între orele 8.00 şi 16.00, sunt afectaţi consumatorii de pe străzile Arhiepiscopiei, Revoluţiei 22 Decembrie 1989, Maior Gheorghe Şonţu, precum şi cei de pe străzile Lt. Gheorghe Economu, Soldat Nicolae Predescu, Theodor Aman, Colegiul Tehnic Energetic, strada Unirii. De asemenea, între orele 9.00 şi 16.00, sunt anunţate întreruperi în zona Şoselei Mangaliei – complex Abator.

În restul judeţului, între orele 8.30 şi 16.30, se opreşte curentul în municipiul Medgidia, pe străzile Kemal Agi Amet, Decebal, Mărgăritarului, General Magheru – tronsonul delimitat de strada Poporului şi Canal Dunăre – Marea Neagră, pe strada Tudor Vladimirescu şi pe strada Olteniei. Iar, între orele 9.00 şi 17.00, se lucrează în localitatea Făurei, în staţiunea Neptun şi în localităţile Gârliciu, Dulgheru, Saraiu şi Mioriţa.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.4102 secunde