Mai multe zone din Constanța, fără curent electric

160
Mai multe zone din Constanța, fără curent electric - curent-1595170702.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Mâine, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. Între orele 8.30 și 16.30, în municipiul Constanța, sunt afectați consumatorii din cartierul Coiciu, de pe străzile Crinului, pe tronsonul delimitat de străzile Steagului și Trandafirului, numerele cuprinse între 24 și 71 bis, cei de pe strada Dorului, numerele cuprinse între 35 și 58, cei de pe strada Izvor, tronsonul delimitat de străzile Frunzelor și Biruinței, numerele cuprinse între 32 și 45A. De asemenea, între orele 9.00 și 17.00, sunt anunțate întreruperi pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Satului de Vacanță.

XXX

În restul județului, între orele 9.00 și 17.00, se oprește curentul în localitatea Negru Vodă, zona silozului, a oborului duminical și la Punct Vama Negru Vodă, în localitatea Ciobanu, pe străzile Horia, Eroilor, Libertății și Ștefan cel Mare, în localitatea Nicolae Bălcescu, pe străzile Medgidiei, Florilor, Morii, aleea Mărului, aleea Nucilor și aleea Panseluței, precum și în localitatea Valu lui Traian, pe străzile Dumitru Olariu și Viitorului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5666 secunde