Mai multe zone din Constanța, fără curent electric

321
Mai multe zone din Constanța, fără curent electric - curent-1560277709.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierul Faleză Nord și cei din zona Brătianu nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 


Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8.30 și 16.30, sunt afectați consumatorii de pe străzile Costache Stamate, Cezar Boliac, Petre Ispirescu, Radu Logofătu, Sublocotenent Petre Papadopol, iar între orele 9 și 17, cei din zona Pieței Filipescu și de pe străzile Pescăruș, Muncel, Făgetului, Jiului, Frasinului, Muncel, bulevardul Mamaia nr. 160 și nr. 176. 


În același interval, sunt anunțate întreruperi în zona Sat Vacanță, cu Casa Teleorman, Hotel Bueno - Casa Gorj, Casa Vrancea, Casa Tulceană, Casa Dobrogeană, Cuptorul cu Plăcinte, Parc Distracții Luna Park Mamaia, Restaurant La Steaguri. 


XXX 
În restul județului, între orele 9 și 15, se oprește curentul în comuna Topraisar, iar între orele 9 și 17, în comuna Valu lui Traian, pe străzile București, Theodor Aman, Decebal, Zorilor, Oltului, respectiv strada Pădurii, precum și în orașul Hârșova, pe străzile Vadului, aleea Sportului, Gropilor, Horia, Traian, respectiv spital Hârșova. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9705 secunde