Mai multe zone din Constanța, fără curent electric

183
Mai multe zone  din Constanța,  fără curent electric - curentcopy-1542124141.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în zona Brătianu și cei din Km 4 – 5 nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. Pentru efectuarea unor lucrări de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța întrerupe furnizarea energiei electrice, astăzi, timp de câteva ore.

În municipiul Constanța, sunt afectați consumatorii de pe străzile Ialomița, aleea Ialomița, Dâmbovița și Someș, întrerupere totală, precum și cei de pe străzile Nicolae Filimon, Aron Vodă, Petre Liciu, Radu Logofătu, Zilot Românul și Slt. Petre Papadopol, Sandu Aldea, Mitropolit Dosoftei, Răzvan Vodă și Enăchiță Văcărescu, întrerupere totală.

În restul județului, între orele 9 și 17, sunt anunțate întreruperi totale în localitatea Corbu, pe străzile Ogorului, Lăstunului și Satu Nou, în orașul Hârșova, cu blocul I4, scara A, în localitatea Movilița, pe străzile Brândușei, Liliacului, Macilor, Grâușorului, Trandafirului, Eroilor și Constanței, dar și în localitatea Valea Dacilor, pe străzile Medgidiei, Berzei, Tractorului, Eroilor, Școlii, Mehmet Nyazi, Cișmelei, Pastorilor, Recoltei, Geamiei, Dobrogei, Kemal Ataturk, Iunus Emre. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.686 secunde