Mai multe ştiri online:

Mai multe zone din Constanța, fără curent electric

Ştire online publicată Vineri, 17 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii care locuiesc în cartierul Compozitorilor și în cartierul Palazu Mare nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe bulevardul Mamaia nr. 34 - 36 bis, blocurile LV2 - LV3, întrerupere totală, precum și cei din cartierul Compozitorilor, de pe strada Iosif Ivanovici nr. 10 - 12, întrerupere totală.

De asemenea, între orele 9 și 17, sunt anunțate întreruperi în zona Palazu Mic, pe străzile Traian, Școlii și Cișmelei, întrerupere totală.

XXX

În restul județului, între orele 8 și 16, se oprește curentul în localitatea Agigea, pe străzile Octavian Goga, Traian Vuia, Aurel Vlaicu, Lucian Blaga, Cristea Grosu, Nicolae Iorga, V. Valcovia și Sanatoriului, întrerupere totală.

De asemenea, între orele 9 și 17, se lucrează în orașul Năvodari, pe străzile Stejarului, Viilor, Bradului, Mălinului și Câmpului, întrerupere totală.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3437 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2911 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1234 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7765 secunde