Mai multe zone din Constanța, fără curent electric

178
Mai multe zone din Constanța, fără curent electric - curent-1534431757.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierul Compozitorilor și în cartierul Palazu Mare nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe bulevardul Mamaia nr. 34 - 36 bis, blocurile LV2 - LV3, întrerupere totală, precum și cei din cartierul Compozitorilor, de pe strada Iosif Ivanovici nr. 10 - 12, întrerupere totală.

De asemenea, între orele 9 și 17, sunt anunțate întreruperi în zona Palazu Mic, pe străzile Traian, Școlii și Cișmelei, întrerupere totală.

XXX

În restul județului, între orele 8 și 16, se oprește curentul în localitatea Agigea, pe străzile Octavian Goga, Traian Vuia, Aurel Vlaicu, Lucian Blaga, Cristea Grosu, Nicolae Iorga, V. Valcovia și Sanatoriului, întrerupere totală.

De asemenea, între orele 9 și 17, se lucrează în orașul Năvodari, pe străzile Stejarului, Viilor, Bradului, Mălinului și Câmpului, întrerupere totală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7451 secunde