€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

Mai multe zone din Constanța, fără curent electric

Ştire online publicată Miercuri, 10 Ianuarie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii din mai multe zone ale municipiului nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8.30 și 16.30, sunt afectați consumatorii din zona Complexului Comercial „Flămânda”, din strada Flămânda nr. 19, întrerupere totală, precum și cei din zona CET, aleea Albatrosului nr. 1, blocul AV21B, scările A, B și C, întrerupere totală.

În același interval, sunt anunțate întreruperi pe strada Traian nr. 66, blocul K2, scările A, B, și blocul K2A, întrerupere totală, dar și pe Șoseaua Mangaliei nr. 7, blocul J2, scările A și B, întrerupere totală.

v v v

În restul județului, între orele 9 și 17, sunt anunțate întreruperi în localitatea Lumina, pe străzile Narciselor, Petrolului, Canarului, Prelungirea Petrolului, Mare, Morii și Iasomiei, întrerupere totală, dar și în localitatea Poarta Albă, pe străzile Căminului, Internatului, Poștei, Crinilor, aleea Sânzienelor, aleea Rozelor, aleea Cununiței și străzile Lalelelor, Lăcrămioarelor, Plopilor și Cantinei, întrerupere totală.

De asemenea, între orele 10 și 14, se va opri curentul în localitatea Castelu. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8436 secunde