Mai multe zone din Constanța, fără curent electric

88
Mai multe zone din Constanța, fără curent electric - electricaaproximativ9000deconsum-1375649607.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în centrul municipiului, în cartierele Tomis II și Tomis I, dar și în zona Faleză Nord nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării cu energie electrică, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8,30 și 15,30, sunt afectați consumatorii din zona Centru, strada Sabinelor de la nr. 1 la nr. 15, strada Zorile, strada Mihai Viteazu de la nr. 25 la nr. 47, precum și cei din zona Tomis II, strada Dumbrava Roșie, strada Bogdan Vodă, strada Moldovei.

De asemenea, între orele 9,00 și 10,00, sunt anunțate întreruperi în zona Faleză Nord, pe strada Unirii nr. 136, bloc G8, pe strada Unirii nr. 6, bloc G6, pe strada Unirii nr. 63, bloc G7, pe strada Unirii nr. 134 și la Căminul de Persoane Vârstnice, dar și în zona Tomis I, pe strada Dobrogeanu Gherea, pe strada Mihai Viteazu, pe strada Ion Lahovary, pe strada Panait Mosoiu, pe strada Gheorghe Murea și pe strada Topraisar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5487 secunde