Mai multe ştiri online:

Mai multe zone din Constanța, fără apă, până la ora 21

Ştire online publicată Luni, 21 Ianuarie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Pentru remedierea unei avarii la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, de pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona Școlii nr. 8 din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă, astăzi, în intervalul orar 16,00 - 21,00.

Sunt afectați consumatorii:

- de pe bulevardul I.C. Brătianu, zona cuprinsă de strada Cezar Bolliac și bulevardul Ferdinand, (inclusiv străzile Justiției și Sandu Chiosea), dar și cei arondați punctelor termice 143, 162, 163 și 248;

- din zona Gară, delimitată de străzile Labirint – Theodor Burada – bulevardul Ferdinand - I.C. Brătianu – Labirint, precum și punctele termice 65, 67 și 144.

- din zona Salvare, Kaufland, Inel II și BIG, delimitată de străzile: I.C. Brătianu – Oborului – I.L. Caragiale – Eliberării – Naționalizării – N. Filimon – Cezar Bolliac – I.C. Brătianu și Punctele Termice 130-137, 75, 161, 165 și 171.

- din zona Brătianu: tronsonul delimitat de străzile I.C. Brătianu – Alba Iulia – Verde – N. Filimon – Cezar Bolliac – I.C. Brătianu și punctul termic 86.

- de pe străzile Interioară 1 și 2.

Abonații din Cartierul Coiciu, Km 4, zona de blocuri de pe aleea Garofiței și cei arondați punctelor termice nr. 72, 73 și 125 vor avea apă cu presiuni scăzute până la ora 21,00.

„Inițial, echipele de intervenție au încercat să efectueze reparația cu conducta sub presiune, însă având în vedere debitul mare de apă s-a impus sistarea furnizării acesteia pe tronsonul avariat. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei într-un timp cât mai scurt”, au declarat reprezentanții RAJA.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8138 secunde