Mai multe străzi din Constanţa, fără curent electric

111
Mai multe străzi din Constanţa, fără curent electric - curent-1638903921.jpg
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare, însă pentru efectuarea lor, este necesară întreruperea temporară a curentului electric, în zonele respective.

Săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Miercuri, 8 decembrie, între orele 8.30 și 16.30, în municipiul Constanţa, sunt afectaţi consumatorii de pe aleea Fragilor, blocurile V1, V2, R1, R2, R3 şi Punctul Termic RADET nr. 47. În acelaşi interval, sunt anunţate întreruperi pe strada Bibescu Vodă.

În restul judeţului, între orele 8.30 şi 16.30, se va opri curentul în localităţile Negureni, Brebeni, Rariştea şi Ion Corvin, în localitatea Biruinţa, iar, între orele 9.00 şi 17.00, în localitatea Dorobanţu. Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3111 secunde