Mai multe străzi din Constanţa, fără curent electric

268
Mai multe străzi din Constanţa, fără curent electric - curent-1629131764.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

Totuşi, săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Marţi, 17 august, în municipiul Constanţa, între orele 9.00 şi 17.00, sunt afectaţi consumatorii de pe străzile Mihai Eminescu, Bogdan Vodă, Moldovei, Munteniei, Ion Alexandrescu, Suceava – blocul SV2, precum şi cei de pe străzile Dorobanţi şi Viceamiral Ion Murgescu.

În acelaşi interval, sunt anunţate întreruperi în oraşul Năvodari, pe străzile M12, M14 şi M17, în localitatea Mihail Kogălniceanu, pe străzile Libertăţii, Primăverii, Speranţei, Călugăreni şi Mircea cel Bătrân. De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, se va opri curentul în localitatea Rasova, pe străzile Pescarilor, Ştefan cel Mare, Fântânilor, Mircea cel Bătrân, Vânătorilor, Bucureştii Noi şi Dunării, şi în localităţile Saligny, Faclia şi Mircea Vodă Gară. (A.P.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7503 secunde