Mai multe străzi din Constanţa, fără curent electric

Luni, 02 August 2021, 11:53
322
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

Săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Luni, 2 august, în municipiul Constanţa, între orele 8.30 şi 16.30, sunt afectaţi consumatorii de pe străzile Nicolae Milescu, Ştefan Octavian Iosif, Costache Negruzzi, Emil Gârleanu, Luptători şi I.L. Caragiale.

În restul judeţului, între orele 9.00 şi 17.00, sunt anunţate întreruperi în localitatea Lumina, pe străzile Morii, Năvodari, Pescăruş, Gării, Iasomiei, Murelor, în localitatea Vama Veche, pe străzile Pescăruşului, Tudor Vladimirescu, dar şi în localitatea Rasova, pe străzile Vânătorilor, Mircea cel Bătrân, Ştefan cel Mare, Fântânilor, Drăgaicei, Crinilor, Decebal, Pescarilor, Mihai Viteazu şi Decebal. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2099 secunde