Mai multe străzi din Constanţa, fără curent electric

275
Mai multe străzi din Constanţa, fără curent electric - curent-1618419744.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Totuşi, astăzi, mai multe întreruperi vor fi realizate astăzi pentru efectuare de lucrări de întreţinere a reţelei. În municipiul Constanţa, între orele 8.00 şi 12.00, sunt afectaţi consumatorii de pe strada Oborului nr. 49, iar, între orele 9.00 şi 17.00, cei de pe străzile Războieni, Banu Mihalcea, Petru Vulcan şi Radu Calomfirescu.

În restul judeţului, între orele 8.30 şi 16.30, sunt anunţate întreruperi în localitatea Esechioi, iar, între orele 9.00 şi 17.00, în localitatea Istria, pe străzile Constanţei, Stadionului, Fermierului, Tâmplarilor, Vadului, Salciei, Daciei, Cişmelei, Mică, Cetăţii, Îngustă, Caisului, Recoltei, Gospodarilor, Luceafărului şi Sabinelor, precum şi în localitatea Rasova, zona fost C.A.P., Heţeg, Abrud, Staţie desecare Baciu 1, Baciu 3. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 Martie 2021
Stire din Social : Se opreşte curentul la Constanţa
Pagina a fost generata in 0.4296 secunde