Mai multe străzi din Constanţa, fără curent electric

Luni, 01 Martie 2021, 21:17
182
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Totuşi, săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a fi efectuate lucrări de întreţinere a reţelei de curent electric, în unele localităţi. Astfel, în municipiul Constanţa, între orele 9.00 şi 17.00, timp de aproximativ 30 de minute, vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Badea Cârţan, blocul BC12 şi cei de pe străzile Primăverii, Docherilor, Farului, Limanului, Toamnei şi Făgetului – blocul ST5.

De asemenea, între orele 8.00 şi 16.00, sunt anunţate întreruperi în localitatea Rasova, pe strada Sarmizegetusa, iar, între orele 8.30 şi 16.30, în localităţile Esechioi şi Galiţa. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2864 secunde