Mai multe străzi din Constanța, fără curent electric

173
Mai multe străzi din Constanța, fără curent electric - curent-1567354644.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în zona Km 5 nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 


Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 7.30 și 15.30, sunt afectați consumatorii de pe strada Hatman Arbore, zona cuprinsă între strada Meșterul Manole și strada Comarnic, numerele pare, cei de pe strada Valea Albă - parțial, precum și cei de pe strada Tractorului - parțial. 


XXX 
În restul județului, între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi în comuna 23 August, pe străzile Horia Aramă, Ion Barbu, Vasile Alecsandri, George Bacovia - parțial, Tudor Arghezi - parțial, Dimitrie Bolintineanu - parțial. 


De asemenea, între orele 9 și 17, se lucrează și vor fi întreruperi ale energiei electrice în orașul Năvodari, pe strada Rândunelelor și aleea Pescărușului, în localitatea Lanurile, în localitatea Târgușor, pe străzile Garofiței, Mușcatei, Trandafirului și Ghiocelului, precum și în localitatea Valu lui Traian, pe străzile București, Theodor Aman și Decebal. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3561 secunde