Mai multe ştiri online:

Mai multe străzi din Constanța, fără curent electric

Ştire online publicată Vineri, 19 Mai 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii care locuiesc în zona Kamsas nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. 


Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii din zona Kamsas, strada Baba Novac, bloc Bușu Dincă, farmacia Univers, bloc Gheorghe Dima 4, bloc Gheorghe Dima 2, bloc Eduard Caudella 70A, întrerupere totală aproximativ trei ore. De asemenea, în același interval, vor fi întreruperi pe strada Baba Novac, la blocurile BN9 și BN11, pe strada Dragoslavelor, tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Chiliei, de pe bulevardul Mamaia nr. 231, bulevardul Mamaia nr. 221 - 223, bulevardul Mamaia între nr. 191 - 221, tronsonul delimitat de străzile Războieni și Dragoslavelor, întrerupere totală, pe strada Pelicanului nr. 4, blocul AV36, scara C, întrerupere totală, precum și în stațiunea Mamaia, la hotel Bavaria Blu și la terasa Marian. 


În restul județului, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitățile Ciobanu, Miorița și Cloșca, întrerupere totală, în localitatea Călugăreni, întrerupere totală, și în orașul Ovidiu, întrerupere parțială. 


Tot între orele 9 și 17, vor fi întreruperi în localitatea Topraisar, pe străzile Dacia, Victoriei, Inului, Panseluței, Nucilor, Școlii, Crăiței și Bujorului, întrerupere totală, în localitatea Dunăreni, întrerupere parțială, în localitatea Ostrov, întrerupere parțială, precum și în localitatea Almalău, întrerupere totală.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8886 secunde