Mai multe localităţi din judeţ, fără curent electric

Joi, 03 Decembrie 2020
256
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Cu toate acestea, unele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. În municipiul Constanţa, între orele 8.00 şi 16.00, sunt afectaţi consumatorii de pe zona variantei spre Ovidiu, inclusiv agenţii comerciali. Între orele 8.30 şi 16.30, sunt anunţate întreruperi în localitatea Cumpăna, pe străzile Canalului, Dunării, Padeş, Răscoalei, Alexandru Lăpuşneanu, Ştefan cel Mare, I.G. Duca, Viforului şi Frigului, în localitatea Eforie Sud, pe strada Gării şi complex militar MAPN – Hotel Argeş, precum şi în localităţile Galiţa şi Gârliţa.

De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, se va lucra în oraşul Cernavodă, pe străzile Dacia, Nicolae Bălcescu, Mircea cel Bătrân şi Gheorghe Asachi, în localitatea Dorobanţu, pe străzile Abatorului, Lalelelor, Murelor şi Macului, precum şi în localitatea Ciobanu, pe străzile Tomis, Viilor, Mihai Eminescu, Şerban Vodă, Traian, Dobrogei şi Mieilor. 
Articole pe aceeasi tema

Miercuri, 25 Noiembrie 2020
Stire din Social : Atenţie, se opreşte curentul electric!
Miercuri, 25 Noiembrie 2020
Stire din Social : Centrul Constanţei, fără curent electric
Luni, 23 Noiembrie 2020
Stire din Social : Mai multe zone fără curent electric
Marţi, 17 Noiembrie 2020
Stire din Social : Atenţie, se opreşte curentul electric!
Luni, 23 Noiembrie 2020
Stire din Social : Zona Coiciu, fără curent electric
Pagina a fost generata in 0.3338 secunde