Mai multe localităţi din judeţ, fără curent electric

102
Mai multe localităţi din judeţ, fără curent electric - curent-1605121666.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Totuşi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea reţelei de a funcţiona şi alimenta clienţii în bune condiţii. În municipiul Constanţa, între orele 9.00 şi 12.00, sunt afectaţi consumatorii de pe strada Sulmona, numerele cuprinse între 2 şi 14, iar, în municipiul Medgidia, între orele 8.30 şi 16.30, cei de pe strada Poporului, tronsonul delimitat de piaţă şi podul rutier, strada Tudor Vladimirescu, cu zona Piaţa – Bazar.

În restul judeţului, între orele 8.00 şi 16.00, sunt anunţate întreruperi în localitatea Rasova, pe strada Veteranilor, între orele 9.00 şi 15.00, în localitatea Tuzla, pe străzile televiziunii, Lacului, Bălţii, Eternităţii, Nufărului, Stadionului, Jupiter, Venus, Neptun, Olimp, Soarelui, Interioară, Alexandru Ioan Cuza, Mircea cel Bătrân, Farului, Nicolae Bălcescu, Pinului, Cerealelor, Ioan Vodă şi Recoltei. De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, se lucrează în localitatea Lumina, pe străzile Mare, Lalelelor, Sabinelor şi Sirenei, şi în localitatea Dorobanţu, pe străzile Fragilor, Nufărului, General Dumitrescu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.363 secunde