Mai multe localităţi din judeţ, fără curent electric

Miercuri, 23 Septembrie 2020
149
E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuşi, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunţă reprezentanţii E-Distribuţie Dobrogea. Între orele 8.30 şi 16.30, sunt afectaţi consumatorii din municipiul Medgidia, de pe străzile Lăcrămioarelor, Cameliilor şi Monumentului, iar, între orele 9.00 şi 15.00, cei din staţiunea Mamaia, de pe bulevardul Mamaia nr. 347 şi zona de beach-baruri de la Melody.

De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, sunt anunţate întreruperi în localitatea Valu lui Traian, pe străzile Caişilor, Constantin Pariano, Crimeea, Dumitru Olariu – parţial, Calea Dobrogei – parţial, Mircea cel Bătrân – parţial, Liniştii şi Viitorului – total, precum şi în oraşul Năvodari, pe străzile Constanţei, Dobrogei, Tineretului, Şcolii şi aleea Parcului.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2581 secunde