Mai multe localități din județ, fără curent electric!

137
Mai multe localități din județ,  fără curent electric! - curent-1592750403.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. Astfel, între orele 8.00 și 16.00, sunt afectați consumatorii din stațiunea Mamaia, stația Pompe RAJA – zona Complex Scandinavia. În același interval, sunt anunțate întreruperi în localitatea Corbu, pe strada Albatrosului, Crinului, Crizantemelor, Daliei, Derelei, George Topârceanu, I.L. Caragiale, Lăstunului, Magazinului, Margarete, Magazinului, Mării, Ogorului, Nuferilor, Principală, Rozelor, Sat Nou, Speranței, Trandafirilor, Ciocârliei, Liliac, Luceafărului, Morii, N. Sinizianu, Pescărușului, Vasile Sassu, Primăverii, Vadului și Păcii.

De asemenea, între orele 9.00 și 17.00, se lucrează în orașul Cernavodă, pe străzile Independenței, Gheorghe Doja, Maxim Gorki, Păcii, Ioachim Ionașcu, Seimeni, Prelungirea Seimeni, Viorelelor, Brândușelor, Rovine, Zefirului și Ghioceilor. Tot între orele 9.00 și 17.00, se va opri curentul în orașul Năvodari, pe străzile D9 și D10, Prelungirea D12 și zona de promenade, între străzile D9 și D12.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5974 secunde