Mai multe localități din județ, fără curent electric

138
Mai multe localități  din județ, fără curent electric - curent-1592407308.jpg

Articole de la același autor

E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. Astfel, între orele 8.00 și 16.00, sunt afectați consumatorii din municipiul Constanța, de pe strada Pescarilor nr. 26, blocul MZ11. În același interval, sunt anunțate întreruperi în localitatea Cumpăna, pe strada Străjii - campus școlar, blocurile ANL4 și ANL 5.

De asemenea, între orele 8.30 și 14.00, se lucrează în localitatea 23 August, pe străzile Duiliu Zamfirescu, Carmen Silva, Ion Pilat, George Călinescu, Vasile Aron, Otilia Cazimir, Marin Sorescu, Mihai Ursachi, George Coșbuc, Tudor Arghezi, Vasile Alecsandri, Mihai Eminescu, Demostene Botez, George Bacovia, Ion Baba, Alexandru Vlahuță, Veronica Micle, Radu Stanca, Zaharia Stancu, Cezar Baltag, I.L. Caragiale, Mateiu Caragiale, Nichita Stănescu și Elena Farago, iar, între orele 8.30 și 17.00, în localitatea Dulcești, pe străzile Costache Olăreanu, Ionel Teodoreanu, Octavian Paler, Anton Holban, Ion Agârbiceanu și Camil Petrescu.

Între orele 9.00 și 17.00, se va opri curentul electric în orașul Năvodari, pe străzile B1, B2, B3, B4, B5, M9, A1, A2, A3, A4 și tabăra Năvodari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6781 secunde