Mai multe localități din județ, fără curent electric

Marţi, 02 Iunie 2020
146
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși, mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. Între orele 12.30 și 14.30, sunt afectați o parte din consumatorii din municipiul Mangalia, de pe străzile Oituz, Ștefan cel Mare, Școala Gimnazială nr. 5, Liceul Economic, blocul de locuințe Nicuț, precum și agenții economici din zonă.

Între orele 9.00 și 17.00, sunt anunțate întreruperi în orașul Cernavodă, pe străzile Ioachim Ionașcu, Ghioceilor, Fundătura Viorelelor, Zefirului, Brândușelor, Rovine și Prelungirea Seimeni.

De asemenea, între orele 10.30 și 12.30, se oprește curentul în localitatea Pecineaga, pe străzile Ștefan cel Mare, Rozelor, Vânători, Dunării, Tisei, Pașa Hassan, Morii, Cernei, Marin Preda, Toporașului, Revoluției, Dâmboviței, Ialomiței, Ghiocelului, Lăcrămioarei, Margaretei, Bujorului, Garofiței, Florilor, respectiv la sediul primăriei. 
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1861 secunde