Mai multe localități din județ, fără curent electric

Duminică, 10 Mai 2020
164
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Totuși mai sunt unele lucrări necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții.

Astăzi, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, anunță reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. Între orele 9.00 și 16.00, vor fi afectați consumatorii din localitatea Tortoman, de pe străzile 1 Decembrie și Tineretului, precum și cei din localitatea Satu Nou, de pe străzile Răzoarelor, Gutuiului și Ion creangă.

De asemenea, între orele 9.00 și 17.00, se va lucra în localitatea Seimenii Mari, pe străzile Gheorghe Maria, Grădiniței și Costică Iancu, în localitatea Nicolae Bălcescu, pe străzile Sfântu Valentin, Arțarului, Carol I și Vârfu cu Dor, și în localitatea Faclia, pe străzile Școlii și Bisericii, parțial.

Iar, între orele 12.00 și 16.00, se va opri curentul în localitatea Băneasa, pe străzile Florilor, Peco Petrom și ICIL.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3096 secunde