€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

Mai multe localități din județ, fără curent electric

Ştire online publicată Miercuri, 29 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Consumatorii din mai multe localități din județ nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, între orele 12 și 16, sunt afectați consumatorii din stațiunea Mamaia, din blocul bulevardul Mamaia nr. 501A și blocul bulevardul Mamaia nr. 499A, întrerupere totală.

XXX

În restul județului, între orele 7.30 și 18.30, sunt anunțate întreruperi în localitatea Hagieni, pe străzile Bujorilor, Școlii, Corcodușului și Moscheii, întrerupere totală, iar între orele 8 și 18, în localitatea Mihai Viteazu, pe străzile Căminului, Muzicii și Alexandru Macedonski, întrerupere totală.

De asemenea, între orele 9 și 15, se oprește curentul în localitățile Țepeș Vodă, Siliștea și Dunărea, întrerupere totală, iar între orele 9 și 17, în localitatea Chirnogeni, întrerupere totală.

Între orele 9 și 19, se lucrează în localitatea Moșneni, pe străzile Petru Aron, Ștefan Lăcustă, Neagoe Basarab, Radu I. Radu Șerban (parțial) și Ștefan cel Mare (parțial), întrerupere totală.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7357 secunde