Mai multe localități din județ, fără curent electric

335
Mai multe localități din județ, fără curent electric - curentelectricintrerupator7-1502023426.jpg

Articole de la același autor

Consumatorii din mai multe localități din județ nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA – Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, în timpul lucrărilor.


Astfel, luni, între orele 9 și 12, sunt afectați consumatorii din localitatea Piatra, întrerupere parțială, iar, între orele 9 și 17, cei din localitățile Dunăreni, Chirnogeni și Cuza Vodă, întrerupere parțială, respectiv Casicea – întrerupere totală. De asemenea, între orele 9 și 17, vor fi întreruperi în localitatea Castelu.


Mâine, între orele 8,30 și 16,30, sunt anunțate opriri ale curentului electric în localitatea Lazu, iar între orele 9 și 17, în localitățile Dunăreni, Chirnogeni și Cuza Vodă, întrerupere parțială, respectiv Casicea, întrerupere totală. De asemenea, în același interval, se oprește curentul parțial în localitățile Lanurile și Bărăganu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5958 secunde