Mai multe cartiere din Constanța rămân fără curent electric, astăzi

665
Mai multe cartiere din Constanța rămân fără curent electric, astăzi - curentelectricintrerupator6-1513519073.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii din mai multe cartiere ale municipiului nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA – Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării electrice, luni, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 6 și 19, sunt afectați consumatorii din cartierul Palas, pe străzile Crișului, Trotuș, Oltului, Sasu Gheorghe, Sasu Vasile, Sasu Dumitru, Slt. Ghiculescu, Telița, Bistrița și Bahlui, întrerupere totală. În același interval, sunt anunțate întreruperi în centrul municipiului, pe strada Tudor Vladimirescu, tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Răscoalei nr. 1907, întrerupere totală.

De asemenea, între orele 9 și 16, se oprește curentul în zona Viile Noi, pe strada Ion Ursu, tronsonul delimitat de Șoseaua din Vii și strada Vârful cu Dor, strada Ion Ursu nr. 38, Biserica Ortodoxă "Sf. Ilie", strada Ion Ursu nr. 72, Biserica Adventistă de Ziua 7, respectiv strada Ion Ursu nr. 42, cu Școala Gimnazială nr. 18 "Jean Bart", întrerupere totală. Reprezentanții E-Distribuție îi roagă pe posesorii de autoturisme parcate pe străzile respective să le mute, pentru a se putea desfășura activitatea utilajelor de ridicare folosite la înlocuirea conductoarelor electrice de pe stâlpi și pentru a evita deteriorarea accidentală a autovehiculelor.

v v v

În restul județului, între orele 9 și 18, se oprește parțial curentul în localitățile Piatra și Sinoe, iar, între orele 8 și 18, în localitatea Crucea, pe Șoseaua Constanței și străzile Zidului, Teiului, Lungă, Turcului, Transformatorului, Poliției, Livezii, Lacului și Argeșului, întrerupere totală. De asemenea, între orele 9 și 17, vor fi afectați consumatorii din localitatea Rasova, de pe străzile Bucureștii Noi, Veterani și Crizantemei, respectiv localitatea Satu Nou (Oltina), întrerupere parțială, dar și cei din localitatea Poarta Albă, din zona Poarta Albă Nord, de pe străzile Căminului, Internatului, Poștei, Crinilor, aleea Sânzienelor, aleea Rozelor, aleea Cununiței, străzile Teiului, Coloanelor, Lalelelor, Lăcrămioarelor, Plopilor și Cantinei, întrerupere parțială.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7451 secunde