Mai multe cartiere din Constanța, fără curent electric

153
Mai multe cartiere din Constanța, fără curent electric - curent-1510850259.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii din zona Delfinariu și cei din cartierul Km 4 - 5 nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8.30 și 12, timp de trei ore, vor fi afectați consumatorii din zona Delfinariu, de pe bulevardul Mamaia, numerele cuprinse între 241 și 259, întrerupere totală. De asemenea, între orele 8 și 16, vor fi afectați consumatorii din zona Km 4 - 5, de pe strada Hatman Arbore, întrerupere parțială, strada Comarnic, respectiv străzile Victoria, Valea Albă, Tractorului, Popa Farcaș, Meșterul Manole, întrerupere parțială, și Prelungirea Meșterul Manole, întrerupere totală, precum și cei de pe strada Liliacului, numerele 11 - 34, respectiv tronsonul delimitat de străzile Pandurului și Mugurului, strada Liliacului 14F, întrerupere totală.

XXX

În restul județului, între orele 8.00 și 18.00, sunt anunțate întreruperi totale în localitățile Pecineaga, Vânători și Dulcești, în totalitate, inclusiv IAS Pecineaga, Puțurile RAJA Pecineaga, Abatorul Pecineaga și Ferma de Porci din zonă, precum și în localitatea Moșneni, inclusiv la ferma agricolă și la Complexul Marcus Uranus.

De asemenea, între orele 8 și 16, se oprește parțial curentul în orașul Năvodari, pe străzile T1, T2, T3, T4, T13, T14, Muzicii, Câmpului, Nucilor, Grădinilor și Viilor, întrerupere totală, în localitatea Crucea, pe străzile Constanței, Zidului, Teiului, Lunga, Turcului, Transformatorului și Poliției, dar și în localitatea Cogealac, întrerupere parțială.

Iar între orele 8 și 15, vor fi întreruperi totale în localitatea Ghindărești, între orele 9 și 17, în localitatea Albești, inclusiv la Puțurile RAJA, și între orele 8 și 16, în localitatea Castelu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4274 secunde