Mai multe cartiere din Constanța, fără curent electric

250
Mai multe cartiere din Constanța,  fără curent electric - curent-1500567199.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii din cartierul Tomis Nord și cei din Faleză Nord nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8.00 și 16.00, sunt afectați consumatorii din zona Tomis Nord – Boema, bulevardul Tomis nr. 315, Piața Roșu, punctul termic RADET, bulevardul Tomis nr. 299 – 301, blocurile 2B, 3B, 4B și 5B, strada Tulcei, blocurile TL1, TM1B și 1C. În același interval, sunt anunțate întreruperi în zona pasajului Tomis Mall, blocul de pe strada Ștefan cel Mare nr. 55, precum și la blocul AV35 scările A, B și C, strada Pelicanului nr. 21. De asemenea, se oprește curentul în cartierul Faleză Nord, blocul U6, scara A, strada Unirii nr. 112 A, precum și în strada B. Șt. Delavrancea, Portiței, Trandafirului, Străjerului, Merișor, Frunzelor (întreruperi individuale de 30 de minute pe fiecare client pentru înlocuiri contori).

În restul județului, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Dunăreni, parțial, precum și în localitățile Casicea, Plopeni, parțial, și Chirnogeni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4137 secunde