Magda Vasiliu, reacție DURĂ după intervenția lui Raed Arafat în cazul Busu

2074
Magda Vasiliu, reacție DURĂ după intervenția lui Raed Arafat în cazul Busu - magdavasiliureactieinurmainterve-1541577747.jpg

Articole recomandate

Infarctul suferit de Florin Busu a făcut-o pe Magda Vasiliu să-și spună vehement părerea despre situația în care se află prezentatorul rubricii de meteo. De asemenea, aceasta și-a amintit și de un episod nefericit din viața sa, când s-a luptat cu sistemul medical pentru a-și vindeca fiul de cancer. Pe cei mai mulți i-a luat prin surprindere infarctul miocardit suferit de Busu.


Totul s-a petrecut în Filarmonica Oltenia, în jurul ore 21:30, unde actorul s-a plâns de câteva stări neobișnuite. La scurt timp după ce colegii săi l-au văzut că se prăbușește din cauza faptului că nu mai putea să respire, au făcut apel la 112. O ambulanță SMURD s-a aflat la fața locului de urgență pentru a-i acorda lui Busu îngrijirile necesare.


"Mă uit la R. Arafat vorbind despre Busu și-mi aduc aminte cum m-au sunat și pe mine atunci cand n-am mai putut și am făcut publică situația incredibilă în care mă aflam. De parcă până la mine nu mai fusesera sute de mame cu copii bolnavi puse la pământ de legile lor tâmpite. Sigur nu le-a sunat nimeni. Sper din tot sufletul ca Busu să fie bine, să-și revină. E un reper în România…. Și mai sper că dl Arafat să verifice dacă e adevarat că șeful de la Cardiologie din Craiova și-a închis telefonul ca sa nu fie solicitat. Și să mai verifice de ce în Craiova doar un singur medic poate face intervenții de genul celei care i-a salvat viața lui Busu. Daca-și închidea și el telefonul?!? Apoi, să vină să vorbească…. Sau, să vorbeasca dl Arafat & Co despre toți pacienții, nu doar despre cei care apar la tv. Multă sănătate și putere lui Busu, pentru că, în fond, asta conteaza acum cel mai mult", a fost mesajul pe care l-a scris Magda Vasiliu pe un site de socializare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5838 secunde