Maestrul cofetar Silviu Miron, premiat pentru băuturile sale miraculoase

1744

Articole de la același autor

Binecunoscutul cofetar constănțean Silviu Miron a primit, în urmă cu câteva zile, la București, premiul I pentru Inovație în nutriție, pentru "Silviana din cereale", în cadrul primei ediții a evenimentului "Health, Beauty & Lifestyle Awards". Pe podium, alături de el s-au aflat alți 33 de specialiști  în sănătate, frumusețe și lifestyle.


Practic, pe lista celor recompensați s-au aflat toți acei români care au reușit să ofere semenilor lor un stil de viață eficient, programe, tratamente și produse de top.


"Acest premiu mi-a arătat că toată munca din acești ani nu a fost în zadar, dar și că mai avem încă multe de făcut. Am fost premiat pentru inovație în nutriție. Nici nu ne așteptam la așa ceva. Este vorba despre băuturile din cereale făcute cu sprijinul domnului academician Ovidiu Bojor, din mei și secară. În plus, echipa noastră a mai prezentat un alt produs, care va apărea în producție de serie, începând de săptămâna aceasta, pe bază de mei și alte cereale. Cei prezenți la eveniment le-au testat și le-au apreciat. Ce ne-a bucurat cel mai mult, însă, este «binecuvântarea» doamnei doctor Simona Carniciu, care lucrează în domeniul cercetării. Ea a spus că nu a crezut că pot apărea, vreodată, astfel de produse pe piață", a declarat pentru "Cuget Liber", maestrul cofetar. 


El a precizat că meiul din compoziția acestei băuturi are niște proprietăți benefice organismului, dar în varianta acidulată, el ne ajută și mai mult, mai ales la reglarea tranzitului intestinal. "Specialiștii spun că, dacă fiecare om sănătos va înțelege să bea un pahar pe zi, dimineața, în timp, nu o să mai avem atât de multe cazuri de cancer. De asemenea, sunt mulți oameni care se luptă cu probleme de intestine, colon. Băutura conține probiotice și noi avem cliente care spun că nu le mai doare stomacul de când beau așa ceva. De ce? Pentru că, odată ajuns în organism, meiul ne dă în jur de 300 de reacții pozitive. În primul rând, la băutura pe bază de mei și secară, vedeta principală este siliciul, singurul mineral din organismul omului care se autofixează și după aceea începe și atrage și fixează celelalte elemente, așa că, dacă ai carențe de magneziu, ai, în mod evident, probleme cardio-vasculare", a adăugat Miron. 


Meiul ajută la vindecarea multor boli


Maestrul cofetar a precizat că Silviana mei și secară contribuie la reglarea metabolismului, ajutând organismul să își recapete capacitatea de a lupta cu bolile, fiind o sursă de vitamine și minerale, îndeosebi de siliciu. 


Totodată, siliciul previne apariția carențelor de vitamine și minerale ce pot conduce la dezechilibrul metabolismului și implicit la apariția mai multor afecțiuni, jucând un rol foarte important în matricea celulară umană și încetinind procesul de îmbătrânire. 
De precizat că siliciul previne ateroscleroza, contribuie la refacerea și întreținerea țesuturilor pulmonare vitale, previne absorbția aluminiului în tractul gastrointestinal și reduce acumularea acestuia în diferite organe ale corpului uman, inclusiv în creier, aluminiul fiind vinovat pentru declanșarea bolii Alzheimer. De asemenea, calciul organic conținut de Silviana mei și secară contribuie la refacerea osoasă în urma fracturilor, iar magneziul reduce riscul de atac de cord, scade riscul atacurilor de inimă și al infarcturilor.


În plus, și copiii pot fi tratați cu ajutorul acestei băuturi miraculoase, ea fiind recomandată micuților care suferă de atacuri de astm sau în cazul celor supraponderali. În același timp, suplimentul alimentar este contraindicat persoanelor care suferă de diabet tip 1 sau de intoleranță la gluten (boala celiacă).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4639 secunde