Luni, RADET dă drumul la căldură

Marţi, 08 Octombrie 2019
542
Reprezentanții Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice (RADET) anunță consumatorii racordați la sistemul de termoficare că, începând cu data de luni, 14 octombrie, vor demara lucrările specifice premergătoare începerii sezonului de furnizare a căldurii. 


Pe această cale, constănțenii sunt rugați să își verifice instalațiile, pentru evitarea inundațiilor accidentale, care pot apărea odată cu umplerea instalațiilor. 


Pentru situații deosebite, puteți solicita sprijin din partea echipajelor de intervenții ale RADET Constanța, în program non-stop, la numerele de telefon 0241.616.792 sau 0341.461.000. 


În același timp, consumatorii care înregistrează restanțe la plata facturilor sunt așteptați să își achite obligațiile de plată pentru a putea beneficia de confortul termic necesar. 


XXX 
Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța a dat drumul la căldură. Decizia a fost luată pentru a se asigura confortul necesar pacienților, în saloane, mai ales că, în ultimele zile, temperaturile au scăzut considerabil. 
Pentru moment, căldura va fi asigurată numai pe timpul nopții, urmând ca, în funcție de evoluția vremii, pacienții să beneficieze de energie termică și în cursul zilei. 


Menționăm că măsura este valabilă atât pentru sediul SCJU, cât și pentru celelalte secții ale spitalului. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2757 secunde