X
X
Mai multe ştiri online:

Ludovic Orban: Vom transmite un semnal ca toate centrele acreditate să efectueze analize pentru cei care au sejururi planificate în Grecia

Ştire online publicată Vineri, 10 Iulie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Sursa foto Cancan
Ludovic Orban: Vom transmite un semnal ca toate centrele acreditate să efectueze analize pentru cei care au sejururi planificate în Grecia - ludovicorbancereanchetadupacechi-1594397061.jpg
Premierul Ludovic Orban a declarat că sâmbătă, în cadrul conferinței cu prefecții și cu structurile implicate în lupta anti-COVID, va transmite un semnal ca toate centrele acreditate să facă teste COVID pentru cei care au sejururi planificate în Grecia, conform Agerpres.


Orban a menționat că autoritățile elene au decis într-o ședință de guvern ca românii care trec prin vama Kulata - Promachonas să aibă obligatoriu un test COVID negativ făcut cu maximum 72 de ore înainte de momentul trecerii frontierei.


Întrebat vineri într-o conferință de presă la Prefectura Tulcea dacă cei care vor pleca marți mai au timp să facă acest text în condițiile în care centrele acreditate nu lucrează în weekend, Orban a spus: "Mâine dimineață, la ora 9,00, am convocat o conferință cu toți prefecții și cu toate structurile implicate în lupta anti-COVID și la această videoconferință va fi prezent și domnul ministru Tătaru și împreună vom transmite un semnal ca toate centrele care sunt acreditate, și este vorba de peste 120 de centre acreditate să facă aceste analize, să efectueze aceste analize pentru cei care au sejururi planificate în Grecia".


Începând cu data de 14 iulie, ora 6,00, toți cetățenii străini care intră în Republica Elenă pe cale rutieră prin punctul de trecere a frontierei Kulata - Promachonas sunt obligați să prezinte un test molecular cu rezultat negativ privind infecția cu SARS-CoV-2, prelevat cu maximum 72 de ore înainte, altfel nu le va fi permisă intrarea pe teritoriul grec, a anunțat vineri Ministerul Afacerilor Externe.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17123 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2803 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2451 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.283 secunde