Ludovic Orban: Deviza noastră este "Economia, înainte de toate!"

126
Ludovic Orban: Deviza noastră este

Articole recomandate

Premierul Ludovic Orban spune că prioritatea Guvernului este economia, în condițiile în care lucrurile încep să intre în normal din punct de vedere sanitar.


"Dacă în perioada stării de urgență deviza noastră a fost ‘Sănătatea, înainte de toate!’, pentru a limita pe cât posibil numărul îmbolnăvirilor, acum, când din punct de vedere sanitar lucrurile încep să reintre pe făgașul normal, deviza noastră este ‘Economia, înainte de toate!’", a spus premierul într-o videoconferință cu ambasadorii statelor membre UE la București privind modul de gestionare a crizei provocate e pandemie la nivelul UE, conform Digi24.


Orban a vorbit despre măsurile deja adoptate și o parte din planurile Guvernului pentru relansarea economiei post-pandemie.


Șeful Executivului a spus că au fost luate măsuri atât pentru susținerea companiilor din domeniile afectate de pandemie, cât și pentru angajați din aceste domenii, iar pentru perioada următoare Guvernul are în vedere asigurarea lichidităților financiare de care au nevoie companiile pentru relansarea economiei, susținerea investițiilor în sectoarele vitale pentru redresarea economică, dar și eficientizarea modului în care vor fi cheltuiți banii alocați României de la bugetul UE, potrivit unui comunicat al Guvernului.


Ambasadorul Croației pentru România și Republica Moldova, Marija Kapitanoviæ, a felicitat Guvernul român pentru modul în care a gestionat criza sanitară la nivel național și repatrierea cetățenilor români din țările afectate de pandemie. Ambasadorul Italiei, Marco Giungi, a mulțumit României pentru solidaritatea manifestată față de Italia și sprijinul oferit în săptămânile dificile ale pandemiei de coronavirus, potrivit comunicatului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7163 secunde