Ludovic Orban despre riscul de întârziere a plății pensiilor: Rumorile nu sunt justificate

170
Ludovic Orban despre riscul de întârziere a plății pensiilor: Rumorile nu sunt justificate - 1-1597850829.jpg

Articole recomandate

Ludovic Orban a declarat, la începutul ședinței de Guvern, că "există rumori" la nivelul unor case de pensii "care au transmis către unii pensionari" că există risc de întârziere la plata pensiilor mărite de la începutul lunii septembrie. Premierul i-a cerut ministrului Muncii, Violeta Alexandru, să ia măsuri pentru ca plățile să fie făcute la timp.


Ludovic Orban: "Ați luat măsurile ca, odată cu publicarea în Monitorul Oficial a ordonanței de rectificare să putem să adaptăm ca să putem plăti pensiile mărite?".


Violeta Alexandru: "În cursul zilei am fost de două ori în ambele locații în care există aparatura cu care se tipăresc taloanele. A început activitatea de tipărire. Vă asigur că vom lucra aproape non stop, în sensul că se va lucra și în weekend și cât este necesar, astfel încât să ne încadrăm în termen și pensiile să ajungă odată cu taloanele la începutul lunii septembrie".


Ludovic Orban a cerut "să nu existe întârzieri".


"Am înțeles că există rumori la nivelul unor case de pensii care au transmis către unii pensionari că există risc de întârziere la plată", a adăugat prim-ministrul.


Ministrul Muncii a replicat că "rumorile" nu sunt justificate.


"Țin lucrurile sub control. Vă voi informa dacă apare vreo problemă", a mai spus Alexandru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9145 secunde