Ludovic Orban despre redeschiderea restaurantelor: Aștept punctul de vedere al specialiștilor

292
Ludovic Orban despre redeschiderea restaurantelor: Aștept punctul de vedere al specialiștilor - cafe-1598281160.jpg

Articole recomandate

Premierul Ludovic Orban a anunțat că a solicitat o evaluare a specialiștilot din grupul tehnic privind redeschiderea restaurantelor.


Șeful Guvernului a adăugat că va avea în această săptămână o întâlnire cu reprezentanții din industria HoReCa pentru a discuta aspecte despre subiect, iar în cursul acestei săptămâni va trebui luată o decizie.


"Am solicitat grupului tehnic să evalueze redeschiderea activității în spații închise. În cursul acestei săptămâni voi avea o întâlnire cu cei din industria HoReCa", a spus Orban, potrivit stirileprotv.ro.


El a mai spus că așteaptă "un punct de vedere din partea specialiștilor și în funcție de asta va fi stabilit un calendar pentru redeschiderea restaurantelor.


"Aștept punctul de vedere al specialiștilor. Da, în cursul acestei săptămâni va trebuie să luăm o decizie. Oricum va trebui să luăm o decizie, pentru că se va termina sezonul estival, perioada în care oamenii pot să stea pe terase și odată cu scăderea temperaturii, de exemplu la munte sunt hoteluri unde e foarte greu să servești micul dejun în aer liber, e o temperatură scăzută și vor trebui luate măsurile pentru a permite, ușor, ușor, în condiții de siguranță, de asigurare a măsurilor de protecție sanitară, vor trebui luate aceste decizii", a concluzionat Orban.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5921 secunde