Lucruri care te ajută să-ți continui viața normal în orice scenariu

168

Articole recomandate

Pentru că ne aflăm într-o perioadă în care petrecem mai mult timp timp în casă, confortul trebuie să primeze. Este important să nu ne schimbăm foarte mult modul de viață, chiar dacă nu mai ieșim afară. Drept urmare, am făcut o listă de produse care te vor ajuta să-ți continui viața fără întreruperi nedorite.

Generator electric

Pentru cei care locuiesc în zone rurale în care stabilitatea furnizării cu energie electrică nu este foarte bună, un generator electric este cea mai bună alegere. Printre cele mai importante lucruri atunci când nu există energie electrică este răcirea alimentelor, așa că un generator electric este mai mult decât binevenit.

Pe lângă generatorul în sine, care pornește de la câteva sute de lei, vei mai avea nevoie de benzină și ulei.

Baterie cu încărcare solară

Poți lăsa generatorul electric să se ocupe de marii consumatori casnici, iar pentru telefoane mobile sau tablete să furnizezi energia necesară prin intermediul unei baterii externe ce se pot încărca prin celulele fotovoltaice integrate.

Modelele cu capacitate de 5000 mAh pornesc de la 50 de lei, în timp ce variantele de capacitate de peste 10000 mAh trec de 100 de lei. Un smartphone obișnuit are o baterie internă de aproximativ 3000 mAh. Având în vedere că majoritatea telefoanelor au o autonomie de aproximativ o zi, o baterie externă cu încărcare solară poate furniza până la 4 încărcări complete fără a vedea lumina zilei. Partea frumoasă este că nu vei duce grija de a o pune la încărcat, din moment ce simpla prezență a luminii îi va duce capacitatea de încărcare la maxim.

Cană filtrantă

Cum autoritățile ne recomandă să facem cât mai puține drumuri, cumpărăturile de apă îmbuteliată vor fi mai rare. Poți rezolva această problemă comandând o cană filtrantă. Majoritatea modelelor aflate în magazinele online dispun de suficiente filtre pentru o perioadă îndelungată. Un filtru este bun pentru o perioadă de aproximativ 4 săptămâni, deci mai mult decât se presupune că trebuie să stăm la interior.

Butelie de mici dimensiuni

Butelia de mici dimensiuni, cu arzător inclus este utilă în mai multe scenarii. Pentru că poate fi comandată și online, aceasta poate fi o rezervă foarte bună pentru butelia de dimensiuni normale. Întreruperea alimentării cu gaz poate fi, de asemenea, un scenariu în care un astfel de produs se poate dovedi foarte util. Nu în ultimul rând, dacă locuiești la casă, ai chef de un grătar și drumul până la un supermarket sau benzinărie nu este pe placul tău, butelia cu arzător este salvarea pe care o așteptai.

Pătură electrică

Dacă tot am menționat întreruperea furnizării cu gaz, posesorii de centrale termice vor aprecia o pătură electrică. Prețul este foarte avantajos, indiferent de dimensiunile pe care le alegi. Din fericire, venirea primăverii aduce și temperaturi mai ridicate și, în funcție de zona în care locuiești, este posibili să nu ai nevoie de un asemenea produs. Pentru cei care locuiesc în zone în care temperaturile pe timp de noapte coboară sub 0 grade Celsius, o pătură electrică este un accesoriu recomandat.

Cărți

Poți ajuta trecerea timpului în mai multe moduri. Dacă ai abonament la serviciile de streaming, opțiunile de filme, seriale și documentare sunt practic nelimitate. Noi credem că această perioadă este foarte bună pentru a-ți dedica timpul paginilor cărților. Fie că le ai deja, fie că îți dorești noi titluri în biblioteca ta, obiceiul cititului te va face să te simți mai bine. Dacă ai o tabletă, cărțile de pe Amazon sunt la câteva atingeri de ecran distanță. Opțional, poți recurge și la audiobooks, în cazul în care vrei să faci mai multe lucruri deodată.

Sunt și alte produse care îți vor oferi satisfacție în această perioadă. Câteva sticle de apă plată pot fi greutatea ideală pentru exerciții de forță. Un steamer care te va ajuta să calci rapid rufele șifonate te va pregăti pentru zilele în care vei reveni alături de cei dragi. Depinde de tine cum îți vei petrece timpul acasă. Opțiuni există din belșug.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5967 secunde