Lucrări RAJA în cartierul Km 4 – 5. 12 ore fără apă rece

196
Lucrări RAJA în cartierul Km 4 – 5. 12 ore fără apă rece - apa1-1615285379.jpg

Articole de la același autor

RAJA S.A. va executa joi – 11 martie 2021, lucrări de racordare la sistemul centralizat de distribuție a unor tronsoane din conducta nouă de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de pe strada Arcului, din municipiul Constanța. Investiția face parte din Contractul de lucrări CL34 - Reabilitare conducte magistrale tronson 3 - Municipiul Constanța, în valoare de peste 38 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). 
Pentru realizarea intervenției se va întrerupe furnizarea apei potabile în intervalul orar 08.00 - 20.00. Vor fi afectați consumatorii din cartierul Km 4-5, precum și cei arondați punctelor termice 91, 92 și 93.
„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă. Dorim să amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții utilizatorilor din municipiul Constanța. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor”, precizează reprezentanţii RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4684 secunde