Lucrări RAJA. Află aici când se oprește apa rece la Agigea

76
Lucrări RAJA. Află aici când se oprește apa rece la Agigea - apapotabila-1423668399.jpg

Articole recomandate

Pentru executarea lucrărilor de racordare a unei conducte principale de alimentare cu apă din localitatea Agigea, nou montată la sistemul centralizat de distribuție, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile mâine, în intervalul 8,00 - 14,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din cartierul Steaua de Mare.


Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări "Extinderea si reabilitarea rețelei de apă potabilă și de canalizare și o stație de pompare ape uzate nouă - localitatea Agigea", în valoare de 9,56 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinanțare de 2,73 milioane lei. În cadrul acestui proiect, rețeaua de apă a fost reabilitată pe o lungime de 2,7 km și extinsă cu 6,08 km. Pe parte de canalizare, sistemele au fost reabilitate sau extinse pe o lungime de 11,5 km. Proiectul mai cuprinde și realizarea unei stații de pompare noi în zona de est a localității. 
 

"Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", explică reprezentanții RAJA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4204 secunde