Lucrări la carosabil în mai multe zone din oraș

Vineri, 05 Iunie 2020, 14:59
145
Primăria Municipiului Constanța efectuează lucrări pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic rutier din zonele rezidențiale. Echipele SC Confort Urban SRL au finalizat ieri noapte asfaltarea tronsonului delimitat de bulevardul Ferdinand și strada Țepeș Vodă al străzii I.G. Duca. A fost turnat un strat de asfalt de tip MASF, stabilizat cu fibre celulozice, specific drumurilor cu trafic intens.


Lucrările de asfaltare vor continua pe porțiunea cuprinsă între strada Țepeș Vodă și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, după ce se vor încheia intervențiile la rețeaua de distribuție a apei potabile.


De asemenea, echipele administratorului drumului public continuă în această noapte procesul de frezare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 19.30 și 5.00. Simultan cu decopertarea carosabilului, ieri noapte au demarat lucrările de asfaltare pe porțiunea cuprinsă între strada I. G. Duca și strada Mihăileanu.


Tot în această noapte, în cartierul Palazu Mare se va turna primul strat de asfalt pe strada Dumbrăveni, între strada Recoltei și bulevardul Tomis, cu aceleași restricții de trafic rutier.


"Facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită în zonele în care se execută lucrări", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.


Pagina a fost generata in 0.4 secunde