Lucrări intensive de reabilitare a străzilor și trotuarelor în Constanța

375
Lucrări intensive de reabilitare a străzilor și trotuarelor în Constanța - lucrariintensivedereabilitare-1559072460.jpg

Articole de la același autor

Reabilitarea trotuarelor pe strada Baba Novac are loc în ritm alert, primul tronson care a fost finalizat fiind cuprins între străzile I.L. Caragiale și Poporului. Au fost montate borduri, a fost decopertat covorul asfaltic și astăzi a fost turnat unul nou făcând astfel trotuarele practicabile și fiind redate  pietonilor. Concomitent se lucrează la demontarea bordurilor pentru următorul tronson ce intră în reabilitare și care este cuprins între străzile Poporului și Răsuri. Pe măsură ce va avansa reabilitarea trotuarelor se va trece și la reabilitarea carosabilului. 


În același context, continuă lucrările de reabilitare a străzilor din cartierul Faleză Nord. Angajații S.C. Confort Urban au acționat astăzi pe strada Unirii unde au demarat lucrările de decopertare a covorului asfaltic.
Totodată, muncitorii au finalizat frezarea carosabilului pe strada Turda urmând ca mâine să fie turnat asfaltul.
Concomitent cu asfaltarea carosabilului, se refac și trotuarele. 


Pentru ca lucrările să se desfășoare în condiții optime, primăria municipiului roagă locuitorii orașului să nu își parcheze autoturismele în zona în care se asfaltează și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1867 secunde