Lucrări ENEL/ Vezi aici unde se oprește mâine curentul electric

213
Lucrări ENEL/ Vezi aici unde se oprește mâine curentul electric - enelintrerupealimentareacuenergi-1346250719.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierul Peninsulă nu vor beneficia astăzi de curent electric, timp de câteva ore. Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, Enel Distribuție Dobrogea, Zona MTJT Constanta, anunță întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8,00 și 16,00, sunt afectați consumatorii din Peninsulă - Piața Ovidiu și străzile Traian și Remus Opreanu. În același interval vor fi întreruperi în localitatea Techirghiol și în localitatea Tuzla, străzile Aviatorilor și Recoltei.

Între orele 8,30 și 15,30, se va opri curentul din localitatea Hârșova - străzile Vadului și Alexandru cel Bun și în localitatea Oituz - străzile Castanilor, Credinței, Liniștii, Principală, Speranței, Solidarității, Tineretului, Teilor, Viilor, Victoriei. De asemenea, între orele 9,00 și 16,00, vor fi afectați consumatorii din localitatea Medgidia – străzile Păcii, Ștefan cel Mare și Constantin Golea, dar și cei din Valea Dacilor – străzile Siminoc, Mehmet Niazi, Cișmelei și Democrației.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4564 secunde