Lucrări ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

89
Lucrări ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța - faracurent-1457433183.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. Enel Distribuție Dobrogea S.A. - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 17, sunt afectați consumatorii de pe strada Războieni - întrerupere totală, cei de pe strada Unirii, porțiunea cuprinsă între trada Muscel și străzile Ciprian Porumbescu, Pescăruș și Pictor Filipescu - întrerupere totală, precum și cei de pe strada Războieni - întrerupere totală, cei din zona Câmp, strada Spătarul Nicolae Milescu nr. 46, nloc NM1, scările A și B, precum și cei din cartierul Palazu Mare, străzile Ștefan Darascu, Vintilă Brătianu, inclusiv UM 02132 - întrerupere totală. 


În restul județului, între orele 8 și 18, sunt anunțate întreruperi în localitatea Topalu, pe străzile Aluniș, Vântului, Murelor și Macilor - întrerupere parțială, precum și în oralul Hârșova, pe străzile Plantelor, Viitorului, Ioan Cotovu, Rozelor și Nicolae Tarca - întrerupere parțială. De asemenea, între orele 8 și 20, se oprește curentul în localitatea Corbu, pe străzile I. Stanei, Principală, Vadului și I.L. Caragiale - întrerupere parțială.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4802 secunde