Lucrări ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

65
Lucrări ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța - bec51323641508-1450353471.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. Enel Distribuție Dobrogea S.A. - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 18, sunt afectați consumatorii de pe străzile Călărași, Sabinelor și Dimitrie Bolintineanu - total. În același interval, se oprește curentul în localitatea Agigea - parțial, în zona Casa de Cultură - strada Paltinului, în cartierul din zona Primărie și în zona străzilor Meduzei, Cimitirului și Morii, precum și în localitățile Eforie Nord, pe străzile Diamant, Cristal și 1 Mai - total, în localitatea Eforie Sud, pe străzile Gării, Argeș și Siretului - total, și în localitatea Costinești - parțial, în cartierul Epavă. 


De asemenea, între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi în orașul Năvodari - parțial, iar, între orele 8 și 18, în localitatea Târgușor - parțial, în localitățile Vulturu și Călugăreni - total și, între orele 8 și 19, în localitățile Coroana, Vâlcele, Galeșu și Sere Poiana - parțial și Ciobănița și Amzacea - parțial.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9438 secunde