Lucrări ENEL. Află aici în ce cartiere din Constanța se oprește curentul electric, mâine

151
1
Lucrări ENEL. Află aici în ce cartiere din Constanța se oprește curentul electric, mâine - electricaaproximativ9000deconsum-1413383465.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. Enel Distribuție Dobrogea S.A. - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, mâine, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, vor fi afectați consumatorii din zona CET, cu bulevardul Aurel Vlaicu, strada Pelicanului, cu blocurile AV26, AV27, AV28 și AV29, precum și cei din zona Km 4 - 5, cu strada Liliacului, Complexul Comercial Km 5, blocurile A1, A2 și A3, strada Narciselor și Școala Generală nr. 33.

În restul județului, între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi în localitatea Tuzla, cu străzile Mecanizării, Șoseaua Constanței, Pescarilor, Lalelor, Izvorului, Recoltei, Aviatorilor, Viilor, Grindului, Brigadierului, Cerbului, Biruinței și Cișmelei, precum în localitatea Arsa. De asemenea, între orele 9,00 și 18,00, se va opri curentul în localitățile Horia, Tichilești și Topalu, dar și în orașul Năvodari, cu lotizare zona "Depozite", DC 86, Stația de Pompe RAJA - Depozitul 10, blocurile Black Sea și UM Tunuri Mamaia Sat.



Comentează știrea

Lili
15 octombrie 2014
Cele mai sigure locuri de munca!

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4325 secunde