Lucrări de urgenţă de punere în siguranţă a podului suspendat din Parcul Tăbăcărie

Vineri, 11 Iunie 2021, 15:45
399
Autorităţile locale din Constanţa anunţă că au demarat lucrări de urgenţă de punere de în siguranţă a podului suspendat din Parcul Tăbăcărie. Decizia vine ca urmare a sesizărilor venite din partea cetățenilor cu privire la faptul că podul este deteriorat. Lucrările sunt efectuate de Primăria Constanța, prin SC Confort Urban SRL.

„Angajații administratorului drumului public au sudat o bară a podului care era desprinsă, au înlocuit bucata de balustradă care lipsea și au întărit podina. În scurt timp, Primăria Constanța va demara procedura de achiziție pentru ca toate podețele din parcul Tăbăcărie și Satul de Vacanță să fie reparate”, a declarat Ionela Bărboi, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța.

Autorităţile locale fac apel la locuitorii municipiului să sesizeze orice problemă întâmpină în oraș accesând platforma https://sesizari.primaria-constanta.ro/. Constănțenii pot să-și creeze cont de utilizator și să depună sesizări pe diverse domenii/categorii. Pot fi atașate poze și specificată locația pe harta digitală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3326 secunde