Lucrări de reabilitare a tramei stradale în cartierele din Constanţa

437
Lucrări de reabilitare a tramei stradale în cartierele din Constanţa - 8f29a7e520214c6b82ae6c719915db3c-1620633714.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile locale din municipiul Constanţa extind lucrările de reabilitare a tramei stradale şi în zonele rezidenţiale. Infrastructura pietonală aferentă bulevardului Mamaia este în curs de modernizare. Echipele Confort Urban acționează pe sectorul de drum cuprins în strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei. Bordurile care delimitează partea carosabilă sunt demontate și se decapează suprafața pietonală.
Pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Zorelelor și bulevardul Mamaia, trotuarele sunt reabilitate prin montarea pavelelor și reamenajarea zonei de spațiu verde.
Conform graficului de lucru, în această săptămână se recondiționează infrastructura rutieră pe strada Nicolae Iorga, între strada Panselei și bulevardul Mamaia. Lucrările cuprind și spațiile destinate parcării autovehiculelor.
Condițiile de acces rutier sunt îmbunătățite pe străzile din zona Delfinariu. Asfaltarea carosabilului continuă pe străzile Onești și Dragoslavele.
De asemenea, noi locuri de parcare vor fi construite pe strada Dionisie cel Mic, în zona blocului 60. Se montează bordurile care vor delimita locurile de parcare. Concomitent, se recondiționează suprafața carosabilă din zona blocului 62.
În plus, săptămâna aceasta, echipele Confort Urban execută lucrări de întreținere a spațiilor verzi de pe marile bulevarde.
„Infrastructura de semnalizare rutieră este modernizată, se recondiționează echipamentele de semaforizare și se montează indicatoare de informare. Totodată,  la trecerile de pietoni și în parcările amenajate se aplică marcaje rutiere”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7427 secunde