Lucrări de modernizare şi asfaltare în mai multe zone din Constanţa

167
Lucrări de modernizare şi asfaltare în mai multe zone din Constanţa - lucraridemodernizare-1604948046.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, continuă procesul de reabilitare a aleilor de acces pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei, conform graficului de lucru. Pe strada Ion Roată se recondiționează trotuarele cu asfalt în timp ce pe strada Dumitru Marinescu, între strada Ion Roată și strada Dreptății, se decopertează zona pietonală, în etapa premergătoare asfaltării. De asemenea, pe strada Lanului, la intersecția cu strada Hatman Luca Arbore, echipele SC Confort Urban SRL vor executa lucrări de asfaltare a trotuarelor.

Pe strada Industriei Mici și pe aleea Timonei, în dreptul blocurilor 55A-55B, spațiul urban este reconfigurat prin reamenajarea zonei pietonale și a suprafeței destinate parcării autovehiculelor. De asemenea, intervenții asupra carosabilului au loc în această săptămână şi pe strada Industrială, la intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu, pe artera Intrarea Bogdan Vasile şi pe strada Meșterul Manole, între strada Hatman Luca Arbore și strada Fântânele.

În cartierul Compozitorilor, pe strada Edmond Deda, se va amenaja zona carosabilă prin lucrări de asfaltare. Echipele municipalității continuă consolidarea infrastructurii terenului în parcările care vor fi construite în zona Școlii Gimnaziale Nr. 36 „Dimitrie Știubei” din Constanța și în Mamaia Nord.

„Pentru optimizarea condițiilor de trafic rutier, se montează indicatoare de informare în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. Totodată, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările amenajate și la sensurile giratorii din oraș”, precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Ionela Bărboi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4858 secunde