Stirile zilei de Joi, 19 Aprilie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

LOVITURĂ PENTRU ROMÂNII CARE LUCREAZĂ ÎN STRĂINĂTATE! Ce se va întâmpla cu banii pe care-i trimit în țară

Ştire online publicată Sâmbătă, 14 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
sursa foto: www.banatulazi.ro
LOVITURĂ PENTRU ROMÂNII CARE LUCREAZĂ ÎN STRĂINĂTATE! Ce se va întâmpla cu banii pe care-i trimit în țară - millioneurocash-1523785836.jpg
Românii din străinătate vor fi obligați să justifice cu documente sumele de bani trimise în țară dacă depășesc 1.000 de euro, potrivit unui proiect inițiat de Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Senatorul PNL Florin Cîțu susține că PSD are un proiect la Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor prin care românii vor fi obligați să justifice cu documente sume trimise în țară, mai mari de 1.000 de euro, riscând confiscarea banilor și amenzi de până la 150.000 de lei.

„În acest moment, la Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor există un proiect de lege care te afectează direct pe tine. De acum încolo, dacă trimiți bani în România, orice sumă peste 1.000 de euro trebuie justificată cu documente, de tine sau de cei care primesc bani. În caz contrar, Liviu Dragnea, gașca lui din Teleorman și instituțiile pe care le patronează îți vor confisca acești bani. Sfatul meu este să fii foarte atent ce faci de acum încolo, cum trimiți bani în țară sau dacă mai trimiți bani în țară. Și ai grijă, anunță-i și pe cei de acasă și anunță toți românii, ca să știe și ei ce li se pregătește în țară”, a anunțat Florin Cîțu, într-o postare, sâmbătă, pe Facebook.

Proiectul de lege din 31 ianuarie publicat pe site-ul ONPCSB prevede, la capitolul III – Obligații de raportare, Secțiunea 2 – Raportarea tranzacțiilor care nu prezintă indicatori de suspiciune, art. 7 (5), următoarele : „Pentru activitatea de remitere de bani, entitățile raportoare transmit Oficiului rapoarte privind transferurile de fonduri a căror limită minimă reprezintă echivalentul în lei a 1.000 euro.”

De asemenea, este prevăzută și o perioadă de maximum trei zile lucrătoare de la momentul în care persoanele fizice au efectuat tranzacția, în care acestea să raporteze informații la Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor.

PROIECTUL DE LEGE POATE FI CONSULTAT AICI

sursa: capital.ro

Părerea ta contează !
1
Ismail via brussel
duminica, 15 aprilie
Otrava României coruptia

Am a nins la concluzia că guvernul României au idei și intenții asupra via diasporei ,plecam și vom pleca din cauza sărăciei de când criza a apărut aeropoartele din Romania as pline de plecări via străinătatea ,scăderea populației e an scădere antrenarea e ce ne facem adică guvernul din 2020 intrarea an euro de ce sa muncesc pentru un euro când an germania e tot pe euro atunci va fi lovitura pentru draga România !!! Criza populației , puneți taxe peste 1000 de euro okey se poate și cu bani la șosetă mâine ne trezim cu alta taxa averile din străinătate știrii dragii funtangii de corupții a guvernului și o lege antro țară coruptă poate fi atacată la CEDO hai că ați pus amprenta și pe viata privată Să vă văd din 2020 cei să faceți nici cei care sun la liceu nu mai au răbdare an bănci sa anvete pentru ce când viața ai oferă un trai bun an străinătate o engleza o meserie un permis și pă Romania astai singura școală la un trai bun .

2
Gabs
duminica, 15 aprilie
+4
Offff....

Aman Ismaile, mai bine scrii in turceste bre baiat...

3
europeanu
duminica, 15 aprilie
+3
Hotii la parnaie !

legea asta nu se va da niciodata atata timp cat hotii pesedei sunt la putere. Si nici daca vin peneleii nu se va da. Pentru ca altfel ramane Romania fara PIB.

4
Intrebaciosul
duminica, 15 aprilie
1000 Euro, de cite ori pe zi?

Bravo...Prea lunga leagea s-o citesc. Dar bunul meu simti imi zice asa: Q1. Invadatprii din Europa de Vest aveau carduri la ei. Cine alimenta aceste carduri? A1: Ei si tu acuma. familiile ramase in tarile de rahat nu-I asa? Ca doar nu saracul Soros. Sa aibe si ei acolo de un covrig si un pahar de lapte batut, de o camera la un motelas ieftin. Ce rau sint. Q2: Pai 1000 Euro e limita la o tranzactie sau e limita de scos / trimis bani pe saptamina / luna / an/ toata viata? A2: Ei iar esti rau. Se poate scoate/trimitre 999 Euro ori de cite ori vrei pe zi. Rau mai esti. Fortezi teroristii sa mearga de la un bancomat la altul sau sa aibe saracii mai multe conutir deci mai multe carduri. Sarcaii invadatori. Lasa-ti-i sa traiasca in tara noastra. Ca asa au fact si Ungurii, Bulgarii, Sirbii, Slavii (Cehii, Slovacii, Polonezii, Ucrainienii-tot neam de invadatori sint) numai ca aia au venit....ooooo raule... acum 1200 - 1500 de ani si ne iubesc ... paminturile si azi...ca doar nu au cerut nimic...putin pamint sa stea si ei ca au oboist pribegind prin stepa ruseasca....precum altii prin desert acu 3500 de ani parca. ******************************************** Concluzie: 1. Ideea este, buna, de a ne pune la fereala de invadatorii astia care vor avea resurse cind vor intra in tara. e bine. 2. Daca iese si chestia cu referendumul (din Mai 2018) ca casatoria este numai intre un barbat si o femeie sintem mai tari ca Vestul. Pe de o parte e buna legea cu 1000 EURO trimisi in tara. Ce m-ar umfla risul sa fie aplicata retroactive...sa-i vezi pe aia care s-au imbogatit ca au rude afara care au trimis bani in anii 90'....hahahahaha

5
CHARRIER
duminica, 15 aprilie
-1
oferi împrumuturi internaționale

Buna ziua Doamna si doamna Acest mesaj este pentru toti cei care au nevoie de un imprumut special pentru a-si reconstrui viata. Am capital de utilizat pentru a oferi împrumuturi internaționale pe termen scurt și lung, în special de la 2.000 € la 1.000.000 € pentru orice persoană serioasă care dorește împrumutul. dobândă de 3% pe an, în funcție de suma împrumutată, deoarece fiind particulară, nu vreau să încalc legea cu privire la cămilă. Puteți plăti mai mult de 1 până la 25 de ani în funcție de suma împrumutată. depinde de dvs. plățile lunare. Acest lucru recunoaște doar datoria certificată de mână și piesele necesare. Pentru mai multe informații, contactați-mă prin e-mail: dominique60charrier@gmail.com sau numărul Whatsapp: 0033752369616

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.456 secunde