LOVITURĂ GREA PENTRU DANI MOCANU! Averea manelistului, pusă sub sechestru de DIICOT

5618
LOVITURĂ GREA PENTRU DANI MOCANU! Averea manelistului, pusă sub sechestru de DIICOT - danimocanu-1509956211.jpg

Articole de la același autor

Procesul manelistului Dani Mocanu ia amploare. Procurorii DIICOT Dâmbovița au decis să pună sub sechestru întreaga avere a solistului, în urma dosarului de proxenetism în care este cercetat.


Dani Mocanu a fost reținut pe 26 septembrie, alături de alte șapte persoane, într-un dosar de proxenetism, trafic de persoane și spălare de bani. După o noapte la carceră, magistrații de la Tribunalul Dâmbovița au considerat că Dani Mocanu nu prezintă un pericol public, așa că l-au eliberat sub control judiciar. În aceeași situație se află și fratele său, Ionuț Mocanu, acuzat de aceleași fapte.


În urma perchezițiilor efectuate de DIICOT Dâmbovița în luna septembrie, procurorii au confiscat 39.850 de lei, 1000 de euro, 15 telefoane mobile și 5 autoturisme. Se presupune că începând din anul 2011, acuzații ar fi racolat tinere, pe care le-ar fi exploatat în vederea practicării prostituției în Marea Britanie și Irlanda.


În fapt, anchetatorii susțin că Dani Mocanu i-ar fi plasat prostituate de lux liderului grupării infracționale, Ionel Anton, zis "Lupu", având cotă parte din banii obținuți din exploatarea acesta. De asemenea, în dosar se reamintește și despre trafic de cocaină, pe ruta Marea Britanie - România. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4496 secunde