LOVITURĂ CUMPLITĂ primită de Mihai Gâdea! Ce i-au spus procurorii cu puțin timp în urmă

278
LOVITURĂ CUMPLITĂ primită de Mihai Gâdea! Ce i-au spus procurorii cu puțin timp în urmă - mihaigadeae1332779029169-1374769833.jpg

Articole recomandate

Mihai Gâdea a fost citat joi la sediul DNA alături de Mugur Ciuvică și Șerban Pop. Directorul postului Antena 3 a primit o veste proastă din partea procurorilor.


Magistrații i-au adus la cunoștință lui Mihai Gâdea că postul pe care îl conduce, Antena 3, este urmărit penal de procurorii DNA în dosarul directorului general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat de șantaj au declarat pentru Mediafax surse judiciare.


"În cauza penală referitoare la infracțiunea de șantaj reținută în sarcina inculpatului Sorin Alexandrescu, director general al ANTENA TV GROUP, cât și cu privire la învinuiții Camelia Voiculescu, George Matiescu și persoanele juridice S.C. ANTENA TV GROUP S.A. și S.C. INTACT PUBLISHING S.R.L., ale cărei aspecte au fost mediatizate prin comunicatele de presă din 30 mai și 11 iulie 2013, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au dispus extinderea cercetărilor și începerea urmăririi penale față de persoana juridică S.C. ANTENA 3 S.A. în sarcina căreia s-a reținut complicitate la infracțiunea de șantaj", se arată într-un comunicat al DNA.


După ce a ieșit din sediul Direcției Naționale Anticorupție, Gâdea a declarat că a fost audiat în calitate de martor. Șeful Antena 3 a mai adăugat că acuzațiile de complicitate la șantaj aduse postului pe care îl conduce sunt nefondate, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.2859 secunde